21 arkitekter som hadde én jobb og fortsatt mislyktes

Millennials trenger egentlig ikke å bekymre seg for å ansette en entreprenør for å hjelpe oss med å fikse opp vårt nye hjem fordi det er godt i gjeld til de var femti og arent sannsynlig å betale våre studielån når som helst snart. Helt ærlig er ideen om å eie et hjem latterlig. Var bare glade vi kan bestille en pizza fra komforten av våre hjem.

En bro til ingensteds

contractor1

En kjærlighetsdrøm er å være rik nok til å eie en to-etasjers garasje, men det ser ut til at disse menneskene fikk litt foran seg selv. Bare se på skuddet av veien, det er nesten ingen vei dette ville noensinne har jobbet. Hvor ville det vært tilkoblet? Var planen om å lage en spiral trapp-lignende oppkjørselen? Dette var bare dømt fra starten.

Vi kjenner noen mennesker som har jobbet i konstruksjonen selv, og alle memes er sanne. Theres massevis av goofy ting byggearbeidere gjør for å få tiden til å gå forbi. Det er også en rekke feil som er gjort underveis, og hjemme- og bedriftseiere må bare leve med det. Husk, Roma ble ikke bygget på en dag, så vil du snart finne ut. Fortsett å lese på neste side for å se at alle de mest utrolige konstruksjonene mislykkes i nyere minne.