21 arkitekter som hade en uppgift och ändå misslyckades

Millennials behöver inte tänka på att ringa byggentreprenörer och be dem fixa våra hem, för vi kommer att vara skuldsatta tills vi är 50 år gamla och kommer sannolikt inte kunna betala av våra studielån inom en överskådlig framtid. Ärligt talat är tanken på att äga ett hus skrattretande. Vi är nöjda över att bara kunna beställa hem pizza.

En bro till ingenstans

contractor1

En bilälskares dröm är att ha råd med ett tvåvåningsgarage, men det verkar som att de här personerna har glömt att tänka till. Titta på hur vägen ser ut, det skulle aldrig ha fungerat. Hur skulle den kunna nå fram till garaget? Var planen att bygga en uppfart formad som en spiraltrappa? Det här var dömt att misslyckas.

Vi känner faktiskt lite folk som har jobbat i byggbranschen, dock, och alla memes är sanna. Det finns massor av knasiga saker som byggarbetare gör för att få tiden att gå. Det görs också en hel del misstag längs vägen, och det är hus- och butiksägarna som måste leva med dem. Kom ihåg att Rom inte byggdes på en dag, du fattar snart varför. Fortsätt till nästa sida så får du se de roligaste byggmisstagen i modern tid.