21 kaikkien aikojen omituisinta rakennustyömokaa

Millenniaalien ei oikeastaan tarvitse huolehtia rakennusurakoitsijan palkkaamisesta auttamaan uuden kodin kunnostuksessa, sillä tulemme olemaan veloissa, kunnes olemme 50, emmekä tule todennäköisesti maksamaan opintolainojamme pois lähiaikoina. Ajatus oman kodin omistamisesta on suoraan sanoen naurettava. Olemme vain onnellisia, että voimme tilata pizzan mukavasti omista kodeistamme.

Silta ei minnekään

contractor1

Autoja rakastavan unelma on olla tarpeeksi rikas omistaakseen kaksikerroksisen autotallin, mutta näyttää siltä, että nämä ihmiset menivät hieman asian edelle. Vain jo tien kuvaa katsomalla näkee, että tämän olisi melkein mahdotonta toimia. Mihin se olisi yhdistetty? Oliko suunnitelmana tehdä kierreportaiden tyylinen ajotie? Suunnitelma oli tuhon oma alusta alkaen.

Me tunnemme ihmisiä, jotka ovat työskennelleet rakennustöissä, ja kaikki meemit heistä ovat totta. Rakennustyöntekijöistä on paljon hölmöä materiaalia mitä kaikkea he tekevät saadakseen ajan kulumaan. Samalla tapahtuu myös monia virheitä, ja asuntojen sekä yritysten omistajien on vain elettävä asian kanssa. Muistathan, että Roomaakaan ei rakennettu päivässä, kuten tulet pian huomaamaan. Jatka lukemista seuraavalle sivulle nähdäksesi kaikki viime aikojen uskomattomimmat rakennustyömokat.