21 architecten die één taak hadden en toch nog faalden

Millennials hoeven zich niet echt zorgen te maken over het in dienst nemen van een aannemer om ons nieuwe huis te helpen opknappen omdat we schulden zullen hebben tot we vijftig zijn en onze studieleningen waarschijnlijk niet snel zullen afbetalen. Eerlijk gezegd is het idee om een huis te bezitten lachwekkend. We zijn gewoon blij dat we een pizza kunnen bestellen vanuit het comfort van onze huizen.

Een brug naar nergens

contractor1

Een autoliefhebbers droom is om rijk genoeg te zijn om een dubbele garage te bezitten, maar het lijkt erop dat deze mensen een beetje op de zaken vooruit liepen. Als je alleen al naar het aanzicht van de weg kijkt, is er bijna geen enkele manier waarop dit ooit zou hebben gewerkt. Waar zou het verbonden zijn? Was het plan om een oprijlaan te maken als een spiraaltrap? Dit was gewoon gedoemd vanaf het begin.

We kennen toch enkele mensen die in de bouw gewerkt hebben en alle memes zijn waar. Er zijn duizend gekke dingen die bouwvakkers doen om de tijd te laten voorbijgaan. Er zijn ook een heleboel fouten die onderweg worden gemaakt, en huis- en bedrijfseigenaars moeten er gewoon mee leven. Onthoud, Rome was niet gebouwd in een dag, zoals je dadelijk zal ontdekken. Ga verder met lezen op de volgende pagina om alle meest ongelooflijke bouwfouten te zien in de recente heugenis.