Αυτή η γυναίκα δεν μπορούσε να ανέβει τις σκάλες με το αναπηρικό καροτσάκι. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει όταν πατήσει ΑΥΤΟ το κουμπί.

Όταν κάποιος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και πρέπει να βασίζεται σ’ ένα αναπηρικό καροτσάκι, οι σκάλες μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό εμπόδιο. Ευτυχώς, η τεχνολογία σήμερα μπορεί να κάνει τα πάντα εφικτά. Απλά σκεφτείτε τους ανελκυστήρες πλατφόρμας· έτσι, όταν αντιμετωπίζετε κινητικά προβλήματα μπορείτε να ανεβοκατεβείτε τις σκάλες με ευκολία.

elevator

Ωστόσο, οι ανελκυστήρες πλατφόρμας δεν είναι φθηνοί και δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε πολλά σπίτια. Αν και τα περισσότερα σπίτια μπορούν να γίνουν φιλικά προς τα αναπηρικά καροτσάκια, απλά σκεφτείτε τον ανελκυστήρα πλατφόρμα που αναφέρθηκε προηγουμένως, τις περισσότερες φορές είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει το ίδιο σε δημόσιους χώρους. Εν τέλει, μια πόλη είναι σχεδιασμένη για ανθρώπους που είναι σε θέση να ανέβουν τις σκάλες αλλά λίγοι έχουν σκεφτεί την προσαρμογή των κτιρίων για άτομα με κινητικά προβλήματα. Κάντε κλικ στην επόμενη σελίδα για να δείτε αυτή την εφεύρεση σε δράση!