21 αρχιτέκτονες που είχαν μία δουλειά κι όμως απέτυχαν

Οι μιλένιαλ δε χρειάζεται να ανησυχούμε για την πρόσληψη ενός εργολάβου για να βοηθήσει να επισκευάσουμε το νέο μας σπίτι, διότι θα χρωστάμε μέχρι τα πενήντα μας και το πιθανότερο είναι ότι δε θα ξεπληρώσουμε τα φοιτητικά μας δάνεια σύντομα. Ειλικρινά, η ιδέα της απόκτησης ενός σπιτιού είναι για γέλια. Είμαστε απλά ευχαριστημένοι που μπορούμε να παραγγείλουμε πίτσα από την άνεση του σπιτιού μας.

Μια γέφυρα στο πουθενά

contractor1

Το όνειρο κάθε λάτρη αυτοκινήτων είναι να είναι αρκετά πλούσιος ώστε να έχει ένα διώροφο γκαράζ, αλλά φαίνεται ότι αυτά τα άτομα ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Απλά κοιτάζοντας τη φωτογραφία του δρόμου… δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να λειτουργούσε αυτό. Πού θα συνδεόταν αυτό; Ήταν το σχέδιο να φτιάξουν έναν ιδιωτικό δρόμο που μοιάζει με σπειροειδή σκάλα; Αυτό ήταν απλά καταδικασμένο εξαρχής.

Γνωρίζουμε, όμως, ορισμένα άτομα που έχουν εργαστεί στον κατασκευαστικό τομέα και όλα τα μιμίδια είναι αληθινά. Υπάρχουν ένα σωρό ανόητα πράγματα που κάνουν οι οικοδόμοι για να περάσει η ώρα. Υπάρχουν, επίσης, κι ένα σωρό λάθη που γίνονται στην πορεία, και οι ιδιοκτήτες σπιτιών κι επιχειρήσεων πρέπει απλά να ζήσουν με αυτά. Θυμηθείτε, η Ρώμη δε χτίστηκε σε μία μέρα, όπως θα ανακαλύψετε σύντομα. Συνεχίστε να διαβάζετε στην επόμενη σελίδα για να δείτε όλες τις πιο απίστευτες κατασκευαστικές αποτυχίες στη σύγχρονη ιστορία.