Den Här Kvinnan Kunde Inte Gå Upp I Trappan I Hennes Rullstol. Vänta Och Se Vad Som Händer När Hon Tryckte På DENNA Knapp.

Företaget Allgood Trio tyckte att detta behövde förändras. Därför kom detta företag med en strålande lösning för att säkerställa att personer i rullstolar enkelt kan komma upp och ner för trapporna på offentliga platser. Denna uppfinning är verkligen en väldigt praktisk och billig lösning, speciellt om du inte har pengar att köpa en högteknologisk elektrisk rullstol.

wheelchair

Den här övertygande tekniken som Allgood Trio skapade gör att alla kan komma in i en byggnad utan att behöva göra några anpassningar av själva byggnaden. I videon som följers kommer du att kunna se hur uppfinningen fungerar. En kvinna i en rullstol kommer in i byggnaden genom att använda Allgood Trio Sesam trappa; en specialdesignad plattformshiss. Utan denna hiss skulle inte damen ha tillgång till byggnaden alls.

Titta på videon nedan och glöm inte att dela den här fantastiska uppfinningen med dina vänner och familj på Facebook om du håller med om att denna uppfinning är en bra lösning!

Next