Det her er, hvad der sker med din krop, hvis du spiser 3 æg om dagen

Æg er den mest almindelige ingrediens, når det kommer til vores morgenmad. Kogt, spejlet, rørt, pocheret, og så videre. Hvem kan ikke lide at vågne op til en sund morgenmad med æg og muligvis bacon? Æg kan tilberedes på mange forskellige måder og kan spises både kolde og varme.

eggs

Æg er en af de vigtigste fødevarer i verden. De hører absolut hjemme på din tallerken. Ikke kun fordi de er så velsmagende og alsidige, men også på grund af deres store næringsværdi. Dette er på trods af det dårlige ry, æg kan have, fordi nogle folk tror æggeblommerne indeholder for stor en mængde kolesterol og påvirker deres diæt.

Men disse myter er imidlertid blevet modbevist af forskere, som har opdaget, at æg er en god kilde til essentielle mineraler og vitaminer og samtidig indeholder en stor mængde aminosyrer, som vi bruger til at opbygge muskelmasse. Har du nogensinde undret dig over, hvor mænge æg du kan spise om dagen? Eller hvad der ville ske, hvis du spiste tre æg hver dag? Fortsæt med at læse på næste side!