Dette er hva som skjer med kroppen din dersom du spiser to bananer om dagen.

Den er en av naturens mest undervurderte frukter, og en av verdens mest populære matvarer på grunn av den perfekte porsjonsstørrelsen, det naturlig beskyttende skallet og lav pris. Den er ideell som mellommåltid, blandet inn i yoghurt eller som ingredient i bakverk, men visste du at bananer kan gi noen utrolige helsemessige fordeler? Dette er fordi frukten er stappfull av gode ting, blant annet vitaminer, næringsstoffer og fiber. De fleste av oss vet at de er en god kilde til kalium, men jeg skal dele flere av de overraskende helsefordelene til bananer!

bananas

1. Halsbrann
Som er basisk frukt er bananen ekstremt effektiv til å gi umiddelbar lindring ved sure oppstøt og halsbrann. Å spise bananer regelmessig vil nøytralisere magesyren og hjelpe deg med å bli kvitt sure oppstøt fullstendig.

2. Energi
Kaliumet i bananer beskytter musklene dine mot kramper, mens karbohydratene skaffer nok energi til å holde ut en krevende treningsøkt. Bananer frigjør energien langsomt, så de holder deg energisk lengre enn annen populær, søt mat.

Fortsett til neste side.