Dette skjer med kroppen din om du spiser tre dadler hver dag i én uke

Ettersom dadler er tilsatt i mange produkter, men også bare spist som de er, er det viktig å vite: Er dadler sunne? Og hva skjer om du spiser tre stykker om dagen? Dadler er frukter av palmetrær. Disse naturlige productene inneholder kalsium, svovel, jern, kalium, fosfor, mangan, kobber og magnesium: alle gode for helsa.

Bortsett fra den herlige smaken har de mange fordeler for kroppen. De utgjør en rik kilde av fiber, mineraler og vitaminer og hjelper ved forstoppelse, diaré og andre innvendige plager.

dates

Om du legger til tre dadler om dagen til kostholdet ditt vil de følgende ni tingene skje med kroppen din. Jeg hadde ingen anelse, men dette er veldig nyttig å vite!

1. Økt energi
Dadler er fulle av naturlig sukker. Dette inkluderer fruktose, sukrose og glukose. Dette gjør dem til et perfekt mellommåltid på ettermiddagen om man trenger energi kjapt. Fibrene i dadler gir energi uten å få det fallet i energi man gjerne opplever etter andre søtsaker.

2. Anemi
Anemi er et vanlig problem for mange. Dadler utgjør en god kilde av jern og kan spille en rolle i behandlingen av anemi. Anemi kan føre til utmattelse. Øk jernverdien i blodet ditt med dadler!

Fortsett å lese på neste side.