Dine venner finder ud af, hvad der sker, når du bruger WD-40 som motorolie

I mere end 60 år har WD-40 været et af de mest anvendte produkter i verden. En ikke-flygtig olie, der kan bruges både som smøremiddel og som fugtbeskyttelse, dens popularitet er steget, især på grund af dens imponerende alsidighed. Faktisk er der blevet skrevet utallige artikler om WD-40, der peger på alle de ting, det kan bruges til.

Det er en ting at bruge WD-40 på en sikker måde, hvor intet slemt kan ske, hvis det ikke virker. Men disse fyre bragt tingene i en noget usikker og ukendt territorium. Eksperimentelle unge, de der ser ud som om de var sandsynligvis var i gymnasiet, har efterladt noget uforsøgt i at teste grænserne for WD-40. Ordet “motorer” stod på flasken af selve produktet – og de tog det meget alvorligt.

Det startede som et uskyldigt eksperiment. Bare en flok unge, der samles og joker om hypoteser. Det blev til noget virkeligt, en praktisk test, som alle mennesker rundt om i verden kan lære af. Der blev lært værdifulde lektioner – og nogle vejafgifter blev betalt i processen. Fortsæt med at læse på de næste sider, for at finde ud af, hvad der skete, da vennerne brugte WD-40 som motorolie!