Αυτό συμβαίνει στο σώμα σας όταν τρώτε 3 ολόκληρα αυγά την ημέρα

1. Αναπτύσσει έναν υγιή εγκέφαλο
Οι κρόκοι αυγών περιέχουν πολλή χολίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, ειδικά για την ανάπτυξη του εγκεφάλου στα νεογέννητα μωρά και τα έμβρυα. Όταν τα αυγά τρώγονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η κατανάλωσή τους βελτιώνει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και τη λειτουργία του εγκεφάλου του μωρού.

egg

2. Προστατεύει την υγεία των οστών
Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και βελτιώνει την υγεία των οστών. Η έλλειψη βιταμίνης D συνεπώς αυξάνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης ή άλλων οστικών προβλημάτων. Η βιταμίνη D υπάρχει μόνο σε λίγα είδη τροφίμων και γι ‘αυτό προκύπτουν ελλείψεις. Όταν οι άνθρωποι δεν εκτίθενται στον ήλιο, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχουν έλλειψη βιταμίνης D. Κάποιος μπορεί φυσικά να καταπιεί την απαραίτητη βιταμίνη D με την κατανάλωση αυγών.

3. Αποτρέπει την έλλειψη σιδήρου
Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα έλλειψης σιδήρου είναι: ευερεθιστότητα, κόπωση και πονοκεφάλους. Δύο μεγάλα αυγά, ωστόσο, περιέχουν 2 χιλιοστόγραμμα σιδήρου. Εάν τρώτε τακτικά αυγά, τα επίπεδα σιδήρου σας θα είναι σημαντικά υψηλότερα.

Συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.