Groep vrienden ontdekt wat er gebeurt als je WD-40 als motorolie gebruikt

Al meer dan 60 jaar lang is WD-40 een van de meest gebruikte producten ter wereld. WD-40 is een niet-vluchtige olie die zowel als smeermiddel als bescherming tegen vocht gebruikt kan worden. Het is vooral zo populair dankzij de indrukwekkende veelzijdigheid. Er zijn talloze artikelen geschreven over WD-40 en de vele toepassingen ervan.

Het is één ding om WD-40 op een veilige manier te gebruiken, waarbij er niks ergs kan gebeuren als het niet blijkt te werken. Maar deze jongens besloten het anders te doen en ondernamen iets wat niet zo veilig was en nog niet eerder was geprobeerd. De experimenterende jongeren, die eruit zien alsof ze nog op de middelbare school zitten, hebben niks onbeproefd gelaten als het aankomt op het testen van de grenzen van WD-40. Op de bus van het product zelf staat het woord ‘motor’, en dat namen ze nogal serieus.

Het begon als een onschuldig experiment. Gewoon wat jongens die rondhangen en grapjes maken over ‘wat als…’. Maar het veranderde in iets echts, een praktische test waar allerlei mensen van over de hele wereld iets van kunnen leren. Er werd een waardevolle les geleerd – en daar moest een prijs voor betaald worden. Lees verder op de volgende pagina’s om te weten te komen wat er gebeurde toen de vriendengroep WD-40 gebruikte als motorolie!