Grupp av vänner tar reda på vad som händer när du använder WD-40 som motorolja

I över 60 år har WD-40 varit en av de mest använda produkterna i världen. En icke-flyktig olja som kan användas både som smörjmedel och skydd mot fukt. Dess popularitet har ökat särskilt på grund av dess imponerande mångsidighet. Det har faktiskt funnits otaliga artiklar skrivna om WD-40 som hänvisar till allt den har förmågan att göra.

Det är en sak att använda WD-40 på ett säkert sätt, där inget dåligt kan hända om det inte fungerar. Men dessa pojkar tog saker och ting till ett något osäkert, outforskat område. Experimentella ungdomar som ser ut som om de troligtvis gick på gymnasiet lämnade ingen sten omvänd när det gällde att testa gränserna för WD-40. På flaskan av själva produkten så stod det ordet “motorer” – och dom tog det på mycket allvar.

Det började som ett oskyldigt experiment. Bara ett gäng killar som samlas runt och skämtar om hypotetiska. Det förvandlades till något riktigt, ett praktiskt test som alla typer av människor världen över kan lära av. Det fanns värdefulla lärdomar – och vissa avgifter betalades under processen. Fortsätt läsa på de kommande sidorna för att ta reda på vad som hände när gruppen av vänner använde WD-40 som motorolja!