Ένα μήνα πριν από μια καρδιακή προσβολή, το σώμα σας θα σας προειδοποιήσει με αυτά τα 6 σημάδια

Κάθε μέρα πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παθαίνουν καρδιακή προσβολή. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζετε τα προειδοποιητικά σημάδια του σώματός σας, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε έγκαιρα βοήθεια. Το κάπνισμα, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η παχυσαρκία και το μακροχρόνιο άγχος είναι ένας αριθμός παραγόντων που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής προσβολής ή καρδιακής ανακοπής. Η υγιεινή ζωή και η φροντίδα για τον εαυτό σας μπορούν συνεπώς να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

heart attack

Εάν όμως πάσχετε από καρδιακή προσβολή, το σώμα σας θα σας προειδοποιήσει ένα μήνα νωρίτερα. Εάν γνωρίζετε αυτές τις ενδείξεις, μπορείτε να βρείτε βοήθεια εγκαίρως για να αποφύγετε τα χειρότερα! Επομένως, είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε αυτές τις προειδοποιήσεις, επειδή με αυτές μπορείτε να σώσετε ζωές!

1. Αίσθημα αδυναμίας
Ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι η αίσθηση ότι το σώμα σας εξασθενεί. Το σώμα σας αισθάνεται αδύναμο επειδή μια φλέβα έχει ξαναχτιστεί κοντά στην καρδιά σας. Αυτό σημαίνει λιγότερο βέλτιστη κυκλοφορία του αίματος και ροή αίματος. Οι μύες σας παίρνουν λιγότερο οξυγόνο με αποτέλεσμα την μυϊκή αδυναμία και τον κίνδυνο πτώσης συχνότερα.

2. Ζαλάδα και εφίδρωση
Αυτό είναι ένα άλλο αίσθημα μειωμένης κυκλοφορίας του αίματος. Όταν λιγότερο αίμα αντλείται στον εγκέφαλό σας, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ζάλη. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε το σώμα σας νωπό και ιδρωμένο. Ο εγκέφαλός σας χρειάζεται αρκετό αίμα και οξυγόνο για να διατηρήσει τη σωστή λειτουργία του σώματός σας.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προειδοποιήσεις στην επόμενη σελίδα.