Hur man avlägsnar farlig mögel och vidriga dofter från din tvättmaskin med bara EN ingrediens

Har du märkt att dina kläder inte luktar lika fräscht som de borde när du tar dem ur tvättmaskinen? Då finns det en stor risk att du behöver rengöra din smutsiga tvättmaskin. Du kan oftast säkerställa detta om du ser små svarta fläckar i tvättpulverfacket, eller mellan gummiringarna. Dessa svarta fläckar är egentligen mögel och kan göra dig väldigt sjuk. Låter det här bekant? Då säger jag att det är dags för handling!

mold

Tvättmaskinen är den perfekta platsen för mögel och annan svamp att växa på på grund av platsens höga luftfuktighet och värme. När du inte tar bort detta mögel fortsätter du att tvätta och lägga till mögel till vattnet! Om det inte vore illa nog, om du lämnar svampen i din tvättmaskin kan den sprida sig till resten av ditt hem i luften.

Jag är säker på att det inte är en särskilt behaglig tanke, och det är därför vi har hittat ett väldigt effektivt sätt att bli av med möglet i din tvättmaskin. Som tur är, är detta knep mycket enkelt och väldigt billigt eftersom du bara behöver en ingrediens!

Fortsätt att läsa på nästa sida för att få reda på vilken ingrediens du behöver.