Hvis du spiser 3 dadler om dagen i en uge, vil det her ske med din krop

Fordi dadler tilsættes til mange produkter, men også spises som de er, er det vigtigt at vide: er dadler sunde? Og hvad sker der, hvis du spiser 3 af dem om dagen? Dadler er frugter fra palmetræer. Disse naturprodukter indeholder calcium, svovl, jern, kalium, fosfor, mangan, kobber og magnesium: alt sammen godt for dit helbred.

Ud over den delikate smag giver de også en hel masse fordele til din krop. De er en rig kilde til sunde kostfibre, mineraler og vitaminer, og de hjælper mod forstoppelse, diarré og andre tarmproblemer.

dates

Hvis du tilføjer tre dadler om dagen til din kost, vil følgende 9 ting ske i din krop. Jeg anede det ikke, men det er så nyttigt at vide!

1. Energi-boost
Dadler er fulde af naturlige sukkerarter. Herunder fruktose, saccharose og glukose. Dette gør dem til en perfekt eftermiddagssnack, hvis man har brug for et hurtigt energi-boost. Kostfibrene i dadlen giver energi uden den nedtur, som du normalt vil opleve, når du spiser enhver anden sød snack.

2. Anæmi
Anæmi er et almindeligt problem for de fleste mennesker. Dadler er en god kilde til jern og kan spille en rolle i behandlingen af anæmi. Anæmi kan få dig til at føle dig udmattet. Forøg jernværdierne i dit blod med dadler!

Læs videre på næste side.