Hvordan fjerne farlig mugg og dårlig lukt fra vaskemaskinen din med bare ÉN ingrediens

Har du merket at klærne dine ikke lukter så friskt som de burde etter at du tar dem ut av vaskemaskinen? Da er det en god sjanse for at du trenger å rengjøre den skitne vaskemaskinen din. Du kan kjenne igjen dette ved å se om det er små svarte flekker i vaskemiddelbeholderen eller mellom gummiringene i åpningen. Disse svarte flekkene er vanligvis mugg og kan gjøre deg veldig syk. Høres dette kjent ut? Da sier jeg at det er tid for å gjøre noe med det.

mold

Vaskemaskinen er det perfekte stedet for mugg og andre typer sopp å gro fordi det er et sted med høy fuktighet og varme. Om du ikke fjerner denne muggen, vil du fortsette å vaske tøy og tilsette mugg i vannet. Som om det ikke var ille nok, ved å la muggen være i vaskemaskinen kan det spre seg til resten av hjemmet ditt via luften.

Jeg er sikker på at dette ikke er en betryggende tanke, og derfor har vi kommet opp med et effektivt triks for å bli kvitt muggen i vaskemaskinen din. Heldigvis er dette trikset veldig enkelt, og også veldig billig fordi du trenger bare én ingrediens!

Fortsett å lese på neste side for å finne ut hvilken ingrediens du trenger.