Last van mieren? Deze handige truc zal het probleem onmiddellijk oplossen.

De zomer komt er zo langzamerhand weer aan en dat betekent lekker weer en veel buiten in de tuin zijn. Maar zomer betekent naast veel plezier ook altijd weer een golf aan ongedierte en daar worden wij altijd wat minder vrolijk van. Wij hebben vooral een gruwelijke hekel aan mieren. Er bestaat weinig vervelenders dan ‘s ochtends je keuken binnenlopen voor een lekker kopje koffie of thee en er dan achter moeten komen dat er een stoet mieren door je huis marcheert.

ants

Hoewel het maar kleine beestjes zijn is het toch erg onhygiënisch en zitten ze binnen no-time overal. Natuurlijk kan je gebruik maken van allerlei bestrijdingsmiddelen, maar van al die chemicaliën in je keuken wordt je ook niet heel blij. Zeker niet als je ook nog eens huisdieren hebt die overal rondsnuffelen! Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, met natuurlijke middeltjes die je gewoon in je keuken hebt staan kom je al een heel eind.

Lees verder op de volgende pagina voor een aantal super effectieve en compleet natuurlijke manieren om die mieren uit je keuken -en tuin- te weren!