Zo verwijder je gevaarlijke schimmel en nare geurtjes uit je wasmachine met slechts 1 ingredient!

Heb je gemerkt dat je dat je kleding niet zo fris meer ruikt als het zou horen te ruiken wanneer je het uit je wasmachine haalt? Dan bestaat er een grote kans dat je dan je wasmachine moet schoonmaken. Je herkent dit meestal aan kleine zwarte vlekjes in het waspoedercompartiment, of tussen de rubberen ringen. Deze kleine zwarte vlekjes zijn eigenlijk schimmel en kunnen je erg ziek maken. Klinkt dit je bekend in de oren? Dan zeg ik dat het tijd is om actie te ondernemen!

mold

De wasmachine is dé perfecte plek voor een schimmel om te groeien omdat het een plek is met een hoge vochtigheidsgraad en warmte. Wanneer je de schimmel niet verwijdert, blijf je schimmel toevoegen met het doen van de was! Alsof dit nog niet erg genoeg is, kan de schimmel uit je wasmachine zich via de lucht door de rest van het huis verspreiden.

Ik weet zeker dat dit niet een van de meest prettige gedachten is en daarom hebben wij een zeer effectieve truc gevonden om de schimmel in je wasmachine te verwijderen. Gelukkig is deze truc gemakkelijk uit te voeren en dat ook nog eens goedkoop omdat je maar één ingrediënt nodig hebt!

Lees verder op de volgende pagina om erachter te komen welk ingrediënt je nodig hebt.